Nyhetsbrev maj 2018

Till ATRs medlemmar och distrikt.

Mötestorg, dansk festival och läger i Norge.

 

Kongressen och ATR-festivalen närmar sig med stormsteg och vi på ATRs kansli håller på att förbereda evenemanget för fullt. Flera av er har inte möjlighet att delta på kongressen och motionstiden har för länge sedan gått ut, men vi erbjuder er ändå här ett sätt att påverka förbundets framtida arbete.

Motioner kan som bekant leda till kongressbeslut som bestämmer inriktningen på verksamheten, men det finns andra sätt att bidra med idéer!

Under årets kongress kommer vi som vanligt arrangera ett mötestorg där vi under mer informella former diskuterar och kommer med förslag om förbundets verksamhet. Vi erbjuder alla medlemmar att i år skicka frågor/ tankar till detta mötestorg – alltså även om man inte själv kan delta på kongressen.

Läs hela brevet här!

 


« Tillbaka