Manustipslista för Barn & Ungdom 2018

Foto från FUNK i 4D:s föreställning ”Riv murarna”. Foto: Elin Ivemo

Nu är hösten här och det är även årets manustipslista för barn och ungdom. Listan är sammanställd av dramatikern Isa Schöier från ATR och teaterpedagogen Saga Hedberg från Ung Teaterscen. Vi tackar alla fantastiska pedagoger, dramatiker och dramaturger, som har hjälpt till med tipsa om pjäser, som borde vara med på listan.

För frågor kring utlåning av manus, så kontaktar du Mona Lundin på 021-470 41 60 eller manus@atr.nu och har du frågor kring upphovsrätt så kan du vända dig direkt till Anders Stark på 021-470 41 65 eller anders@atr.nu.

Vill du ge oss dina tips inför nästa lista? Skicka ett mail till isa@atr.nu, så kanske ditt tips kommer med. Hjälp oss gärna att sprida tipslistan till de du tror har behov eller intresse av dem.

Ladda ner hela listan här. Alla titlar är klickbara och du hamnar då direkt i vårt pjäsbibliotek.


« Tillbaka