Vi söker medlemsrekryterare!

ATR söker medlemsrekryterare/föreningskonsulent

Vi söker dig som är bra på att organisera, är utåtriktad och kan samverka med andra!

 

Ditt uppdrag

Som medlemsrekryterare/ föreningskonsulent ansvarar du för att utveckla och inventera förbundets medlemsrekrytering och medlemsbas på regional och lokal nivå. Tjänsten innebär att du kartlägger möjligheten för ATR att få fler verksamma föreningar och distrikt så att ATR kan växa som organisation och att vi ska få fler aktiva medlemmar. En central del av tjänsten är att planera och administrera höstens medlemskampanj och i detta ingår praktiskt medlemsrekrytering. Du kommer samverka nära med förbundets kansli, men även vår styrelse. Övriga arbetsuppgifter är att synliggöra och marknadsföra ATR för potentiella medlemsföreningar i Sverige. Uppdraget sträcker sig med start den 1 september (eller enligt överenskommelse) till årsskiftet.

 

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten är en utåtriktad och ansvarsfull person. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom folkrörelse och föreningsliv, gärna inom teater/scenkonst. Men även tidigare erfarenheter inom service, marknadsföring och uppsökande försäljning är meriterande. Du har bra förmåga och intresse av att arbeta utåtriktat över hela landet. Du bör ha goda kunskaper i tal och skrift. Vi ser gärna att du kan hantera projekt- och kampanjarbete samt att redovisa resultaten samt har kunskap av att bygga och arbeta i nätverk. Du ska vara bra på att skapa nya relationer, trivas med att arbeta mot uppsatta mål och aktivt söka kontakt med nya människor. Du är självklart van vid datorarbete, sociala medier och telefon. Arbete kvällstid och helger förekommer, liksom en del resor.

 

Tjänsten omfattar heltid eller deltid efter överenskommelse och du är placerad på ATRs kansli i Västerås. Det är positivt om du har körkort.

 

Löpande urval och intervjuer sker men sista ansökningsdag är 2019-06-20 och skall vara ATR tillhanda via e-post: info@atr.nu Vi kallar sedan till anställningsintervju och vår förhoppning är att du kan börja den 1 september 2019 eller efter överenskommelse.

Eventuella frågor besvaras av verksamhetschef Mats Wenlöf, tfn 021-470 41 61, mats@atr.nu eller medlems- och ekonomiansvarige Nitja Tapper, tfn 021-470 41 63, nitja@atr.nu

Om ATR
Amatörteaterns Riksförbund (ATR) är en ideell organisation med uppgift att organisera svensk amatörteater och stödja den konstnärligt, administrativt och ekonomiskt.

ATR är Sveriges största amatörteaterorganisation med över 250 medlemsföreningar med cirka 10 000 enskilda medlemmar. ATRs kansli ligger på Slottsgatan 17 i centrala Västerås. ATR hanterar Sveriges största manusbibliotek för utlåning, ett förlag som sköter pjäsrättigheter gentemot amatörteater och skolor, säljer teatersmink, arrangerar kurser och festivaler samt ger ut tidskriften Teaterforum.


« Tillbaka