Kurs i Kalix: Spök- och monstersminkning

Vill du lära dig att förvandla en karaktär till något riktigt ruggigt med hjälp av effektsminkning? ATR, i samarbete med Teaterföreningen Bröt, bjuder in till en kurshelg med workshop i spök- och monstersminkning.

  • Var: Teaterföreningen Bröt, Tallhedsgatan 1B, Kalix
  • När: Lördag 26 oktober kl. 10.00-17.00, söndag 27 oktober kl 9.00-12.00
  • Pris: 600 kr för vuxna medlemmar i ATR, under 25 år 300 kr. Är du inte medlem kostar det 600 kr för 0-25 år och 1000 kr för 26 år och äldre. Bli medlem här!
  • Vad ingår? Fika ingår. Lunchrestauranger och matbutik finns i närheten. Kurslokalen har kök med kylskåp, spis, micro och porslin.
  • Boende: Hotell Valhall http://www.hotellvalhall.com alternativt Kalix Folkhögskola vandrarhem. https://www.kalixfolkhogskola.se/vandrarhemmet/
  • Kursmaterial: Smink och material ingår i kursavgiften. Ta med egen sminkspegel, om du har.

 

Max 20 kursdeltagare Anmäl dig här!

Frågor? Mejla utbildning@atr.nu

Om kursinnehållet:
Under kurshelgen i Kalix får du lära dig såväl grunderna i teatersmink som mer avancerade knep och spännande effekter för att förvandla en karaktär. Lär dig sminka sårskador, skapa avgjutningar och använda lösdelar. Kanske kokar vi även eget teaterblod. Workshopen passar både dig som vill lära dig något helt nytt och dig som har erfarenhet av teatersminkning.

Om kursledaren:
Maria Bergsten är en make-up-artist med en förkärlek för skräck, skador, sår och otäckheter i största allmänhet. Maria gör också gärna skönsmink med samma ohämmade kreativitet och känsla.

 

 

Kursen arrangeras av

och  samt


« Tillbaka