Digital inspirationsdag – Skriva för barn- och ungdomsgrupper!

ATR och Ung Teaterscen skjuter upp den planerade skrivarretreaten till sommaren 2021 och inbjuder istället till en digital dag med samtal och inspirationsprat för alla som vill skriva manus för barn- och ungdomsgrupper. Du behöver inte har några särskilda förkunskaper och dagen kommer innehålla några ”skrivtidsblock” så vi sitter inte i ett långt Zoom-möte hela dagen.

Det kostar ingenting men du behöver anmäla dig i förväg och kunna avsätta hela dagen den 14 juni mellan kl 10-16. Antalet platser är begränsat till 11 personer och du kommer också få möjlighet till en kort individuell texthandledning av ATR:s dramaturg Isa Schöier.

Anmäl dig senast 1 juni till isa@atr.nu och uppge Namn, mejladress du nås bäst på, telefonnummer, och några rader om dina eventuella skrivar- eller teatererfarenheter sen förut, och gärna också frågor du vill ha svar på under dagen!

Kursen sker i samarbete med Hällefors folkhögskola.

             


« Tillbaka