INTERNATIONELL TEATERFESTIVAL ONLINE!

🌎🎭INTERNATIONELL TEATERFESTIVAL ONLINE!🌎🎭I

❤️”THEATER IS MY LOVE”❤️” – en International Online Festival arrangerat av AITA / IATA i samarbete med CEC och NEATA.

💻Denna onlinefestival är skapad för att stötta amatörteatrar i den nuvarande situationen. Amatörteatrar kommer få spela en föreställning och se andra utländska teatergruppers arbete. AITA / IATA hoppas också att det kommer att visa att teatern kan svara konstnärligt och innovativt på begränsningarna infördes av COVID-19-pandemin.

🗣Det kommer att finnas en möjlighet att lyssna och delta i diskussioner om föreställningarna som leds av erfarna teaterutövare. Deltagarna kommer
träffa internationella kollegor och upptäcka vad amatörteater är idag och hur det fungerar i ett
pandemi. Det kommer också finnas en möjlighet för teaterregissörer att ta reda på det vad amatörteater behöver i den nuvarande miljön, genom ett forum. Det kommer att diskuteras vad som kan göras för att undvika för mycket förlust av amatörteater runt om i världen och förhindra minskad konstnärlig kvalitet.

1️⃣2️⃣Upp till 12 grupper kommer att inbjudas att delta. Grupperna ska ha en koppling till AITA / IATA. Festivalen kommer att innehålla: liveframträdanden, förinspelade liveframträden och videor med föreställningar utan scen. Festivalen är för skådespelare över 18 år. Det är det inte
en tävlingsfestival, men alla deltagare får ett deltagardiplom.

👉Läs hela inbjudan här! (OBS Engelska)
👉Fyll i din ansökan här!


« Tillbaka