Korttidspermittering på ATR

ATR har tagit beslut om att korttidsarbete just nu föreligger på ATRs kansli på grund av den pågående pandemin och dess inverkan på förbundets ekonomi. Det innebär att flertalet av personalen under perioden 1-30 juni arbetar 60-80% mindre, vilket får till resultat att det kommer vara svårare att få tag i oss på kansliet, växelns öppettider begränsas och handläggningstiderna förlängs.

ATRs växel kommer vara stängd 1-30 juni och vi hänvisar istället till våra direktnummer som finns på hemsidan. Det går även att nå oss via mail info@atr.nu eller direkt till den du söker (förnamn@atr.nu) men observera att vår nåbarhet är begränsad.

Vi ber om förståelse för detta och försöker under rådande omständigheter ge er bra service, kommunicera öppet och kreativt med er och förbereda vår folkrörelse inför omstarten av den levande teatern och scenkonsten.


« Tillbaka