Digitala manuslån!

Som en del av återuppstarts-bidraget som ATR fått av Kulturrådet vill vi uppmuntra er föreningar att läsa mer manus –

som inspiration för kommande produktioner. Vi erbjuder därför alla våra medlemsföreningar att få låna 5 manus digitalt – helt gratis! Erbjudandet gäller under tiden 1 september – 14 november och vid ett lånetillfälle.

För att få låna manus digitalt behöver ni ha ett upprättat avtal med förlaget om manus per e-post. Om föreningen inte redan har tecknat ett sådant avtal så är det snabbt gjort! Kontakta Anders Stark så ordnar han ett avtal. Uppgifterna han behöver är:

1.Föreningens namn och organisationsnummer.

2.För- och efternamn + e-postadresser till max 3 personer i föreningen som ska kunna beställa manus digitalt. Den som inte har ett konto i vår Manus/Teatershop behöver skapa ett – så vi kan ge behörighet till digitala manuslån. Så fort du fått den behörigheten kan du låna manus digital.

Vid beställning av manus väljer du då alternativet Digitalt. När du ska välja betalsätt så väljer du ”Fakturering” – så tar vi kostnaden för manuslånet. Detta är en del av den satsning som ATR gör för att återstarta verksamheten då vi är på väg ut ur pandemin. Håll utkik efter fler erbjudanden inom kort.


« Tillbaka