Kabaret Kolhuset – En musikalisk kavalkad om livet och året som varit!

Sista datum för det här arrangemanget har redan varit

Kolhusteatern ställer inte in – Kolhusteatern ställer om! Vi presenterar stolt en helt ny förställning exklusivt utformad för sommaren 2021 – KABARÉT KOLHUSET – En musikalisk kavalkad om livet och året som varit!

Vi är alla numera alltför bekanta med talesättet ”det blir inte alltid som man tänkt sig” och detta var inte alls det vi tänkt men vet ni vad – det blev! Vi bjuder in till en helkväll i Kolhuset med god mat, dryck och självklart underhållning. Ni kommer att få förse er med förtäring och sedan ta plats i en helt annan del av Kolhuset än ni är vana vid innan. Med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) tar vi oss sedan an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt sånt som är livet!

På scen får ni se de erfarna Kolhus-veteranerna Josephine Thunell, Emma-Karin Maurin och Hannah Jarl och med sig har de ett band av rang bestående av Dan Jisei, Johannes Annfält, Lenne Lehtonen, Adam Nätt och Adrian Holmström.

Det må kanske inte vara den storslagna musikal ni har blivit bortskämda med men det är nytt, det är exklusivt och något ni absolut inte vill missa!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar därför endast in 50 personer per föreställning.
Föreställningen har bordssittning med max 4 pers/bord och 1 m avstånd mellan varje sällskap.
Är ni ett mindre sällskap som vill sitta tillsammans med ett annat sällskap, ange detta i samband med biljettköp.

Det kommer i efterhand gå att köpa biljett för att se föreställningen digitalt för de som inte har möjlighet att se den live!


Arrangerad av: Kolhusteatern

Arrangemang:
23 juli 19.00, Kolhusteatern
25 juli 15.00, Kolhusteatern
27 juli 19.00, Kolhusteatern
28 juli 19.00, Kolhusteatern
29 juli 19.00, Kolhusteatern
30 juli 19.00, Kolhusteatern
31 juli 15.00, Kolhusteatern

Facebook
Hemsida

« Tillbaka