Låna pjäsmanus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATR har Sveriges största pjäsbibliotek för utlåning

Cirka 6000 titlar finns i ATRs pjäsbibliotek

I ATRs pjäsbibliotek som innehåller över 6000 titlar kan du på ett enkelt sätt söka och beställa pjäser som passar dig och din förening. Ibland kan informationen i manusbiblioteket var ofullständig vilket beror på att pjäsen är ny och informationen inte hunnit skrivas in.

Till vissa musikaler går det att låna ett separat musikmaterial/ klaverutdrag, om ATR förfogar över ett sådant. Låneavgiften för ett separat musikmaterial/ klaverutdrag är lika mycket som för ett manuslån.

Priser för lån i 5 veckor
För fem veckors lån betalar du 125 kr. per manus + en portoavgift på 115 kr. Vid lån av ett manus blir porto-och exp.avgiften 75 kr.

Medlemsföreningar och de som har serviceavtal betalar 50 kr. per manus + en portoavgift på 115 kr. Vid lån av ett manus blir porto- och exp.avgiften 75 kr. Alla priser är inklusive moms.

Mer information om medlemsförmåner samt serviceavtal finns på sidan medlemsförmåner.

Tyvärr kan vi inte låna ut manus till andra länder. Söker ni manus ber vi er vänligen kontakta den institution eller organisation i era respektive länder som lånar ut teatermanus. Vid manuslån i Finland, var god och kontakta FSU.

Sök och beställ pjäsmanus!

Klicka in i ATRs pjäsbibliotek 
Hur jag söker i manusbiblioteket