top of page

Fortbildning för styrelse och ledare

Uppdaterat: 9 nov. 2022

I april 2022 genomförde ATR tillsammans med ATR Norrbotten en mycket lyckad kurshelg för styrelsemedlemmar och ledare som en hjälp att återstarta föreningen efter pandemin. Nu har vi fått möjligheten att återupprepa denna succé, men den här gången i Västerås mellan 2-4 december 2022. Denna kurshelg är ett rejält fortbildningspaket för våra medlemsföreningar som kommer att kunna hjälpa till med återstart, men också vidareutvecklingen av föreningen. Föreningarnas styrelserepresentanter och ledare kommer tillsammans till arrangemanget och får sedan dela upp sig för att gå varsin fortbildningskurs som leds av erfarna ledare inom respektive område. Efter kurshelgen så kommer alla medverkande ha fått med sig verktyg och idéer för fortsatt arbete på hemmaplan.

Så nu välkomnar vi dig och din förenings ledare samt styrelse till detta arrangemang i Västerås, för att inspireras och utveckla din förening!


Datum för arrangemanget: 2-4 december 2022 Plats: First hotel Plaza, Västerås Kostnad: 500 kr för ATRs medlemmar. Fika, kurser, måltider, boende och teaterbiljetter ingår.

OBS! Ändring - Resor: Deltagare betalar max 500 kr för resa - resten står ATR för. Boka och betala din resa och fyll efteråt i en särskild blankett, som du får av oss. Där bifogar du också kvitto på betalningen.


Fortbildning för ledare & styrelser
.pdf
Download PDF • 6.04MB


コメント


bottom of page