top of page

Kandidera till förbundstyrelsen!

Den 19 februari stänger möjligheten att kandidera till det kanske viktigaste du kan ägna dig åt de kommande två åren!


Snart är det kongress! Viktiga beslut om ATRs framtid kommer som vanligt att ligga på bordet och vi kommer bland annat att besluta om ny styrelse, nya revisorer och en ny valberedning. Är du en klok person som kan hålla amatörteaterfanan högt och har både förmåga och längtan efter att se helhet och vad ATR som organisation har att bidra med i amatörteatersverige? Eller har du tips på en person som passar in på denna beskrivningen och som du tror har något att bidra med, skicka ett mail till valberedning@atr.nu och tipsa om just den personen. En nominering från dig kan vara just det som behövs för att den personen ska ta steget och kandidera till något av ATRs viktiga förtroendeuppdrag. 


Nu talar vi i valberedningen kanske lite i egen sak här, men glöm för tusan inte att du kan kandidera till valberedningen! Vi kan intyga att det är otroligt kul och stimulerande och faktiskt också LÄTT att sätta sig in i utifrån att arbetsordning och andra viktiga valberedningsprocesser finns på plats. 

Inför ATRs kongress 2024 har valberedningen likt 2020 och 2022 en digitaliserad kandideringsprocess. Det innebär att den som är intresserad av att kandidera till ett förtroendeuppdrag inom ATR gör så genom att fylla i kandidatursformuläret senast den 19 februari. 


Länk till kandidatursformuläret https://forms.gle/7NKPrapSRzKGxU8x5


Mvh,

ATRs Valberedning

genom Charly Wassberg Borbos

Comentarios


bottom of page