top of page
ATR forum 3 - Västervik 12-13 november
ATR forum 3 - Västervik 12-13 november

lör 12 nov.

|

Teaterskeppets lokaler

ATR forum 3 - Västervik 12-13 november

Under hösten 2022 så erbjuder ATR fyra stycken nya mötesplatser för våra medlemsföreningar, vid namn ATR-Forum.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

12 nov. 2022 10:00 – 13 nov. 2022 10:00

Teaterskeppets lokaler, Örngatan 12, 593 42 Västervik, Sverige

Om evenemanget

Under hösten 2022 så erbjuder ATR fyra stycken nya mötesplatser för våra medlemsföreningar, vid namn ATR-Forum. Dessa forum är tänkt för att föreningarna ska få komma och utbyta erfarenheter med varandra, gå på workshops samt chans att få visa upp en föreställning eller ett utdrag ur en föreställning. 

Se hela inbjudan här

ATR-FORUM 3: Västervik 12 -13 november. 

Värdföreningen Teaterskeppet bjuder in till ATR-Forum i Västervik, i deras egna lokaler, 12-13/11

Programmet kommer nog om någon vecka men här kommer lite förhandsinformation så att ni redan nu kan fundera på deltagare från er förening. Det är ATR-riks som är huvudarrangörer så anmälan kommer att göras till dem.

Tre workshops kommer att ligga parallellt under lördagen och söndagsmorgonen. Spela teater med dockor med Lars Sonnesjö som ledare, Mimteater med en ledare från Pantomimteatern samt Teknikstödet i produktionerna med en yrkesverksam ledare från en teater i Västerås. Vi avslutar söndagen med ett samtal och erfarenhetsutbyte om hur vi kan/bör/vill komma igång med en ny produktion vad gäller de konstnärliga perspektiven.

Om det finns intresse från några föreningar att spela upp kortare pjäser eller utdrag ur pjäser så ska vi försöka göra utrymme även för det i programmet. Hör gärna av er till mig om ni har några pjäsidéer.

Dela detta evenemang

bottom of page