top of page
Jonathan - Sveamatea
Jonathan - Sveamatea

sön 24 mars

|

Kulturhuset Flamman

Jonathan - Sveamatea

Sveamatea presenterar föreställningen "Jonathan", skriven av Mattias Brunn. Föreställningen handlar om kärlek, vänskap, utanförskap, skam och normer.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

24 mars 2024 13:00 – 14:00

Kulturhuset Flamman , Hantverkaregatan 7, 233 32 Svedala, Sverige

Om evenemanget

Sveamatea presenterar föreställningen "Jonathan", skriven av Mattias Brunn. Föreställningen handlar om kärlek, vänskap, utanförskap, skam och normer. Det anordnas en fest i föreningsstugan, och vid första anblick ser allt ut att vara en normal fest, ända till man hittar Jonathan blodig i ett skogsdike en bit bort från festen. Vad är det som egentligen har hänt? Genom tillbakablickar får man reda på vad som egentligen hände med Jonathan och de andra på festen. Vad är det som styr en människa mest, kärlek eller skam? Föreställningar: 

Rekommenderad åldersgräns: 12 år och uppåt. 

Längd: Föreställningen är cirka 60 minuter lång. Ingen paus. 

Biljettpris: Vuxen - 100 kronor. Ungdom (16-25 år)/senior (65 år och uppåt) - 75 kronor. Barn (upp t.o.m 16 år) - 50 kronor. 

Biljetter bokas på www.sveamatea.se. Biljettluckan är öppen 1 timme innan föreställningens start. Det finns möjlighet att köpa biljetter på plats, men med garanti ber vi dig köpa via vår biljettbokningssida. 

På Kulturhuset Flamman tar vi ENDAST kontant eller swish. 

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page