top of page
Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen
Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

fre 02 juni

|

Upplands Väsbys Hembygdsgård

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

I Hackebackeskogen bor Klas Klättermus och många andra små djur. De försöker leva sina liv i skogen, men måste hålla sig undan för Mickel räv och de andra rovdjuren, som vill äta upp dem. En lag om fred mellan djuren kan kanske skapa trygghet i skogen och till och med få hyfs på räven?

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

02 juni 2023 19:00 – 11 juni 2023 15:00

Upplands Väsbys Hembygdsgård, Hagvägen 2, 194 40 Upplands Väsby, Sverige

Om evenemanget

I Hackebackeskogen bor Klas Klättermus och många andra små djur. De försöker leva sina liv i skogen, men måste hålla sig undan för Mickel räv och de andra rovdjuren, som vill äta upp dem. En lag om fred mellan djuren kan kanske skapa trygghet i skogen och till och med få hyfs på räven? Vi får se hur det går! Nu är Teaterensemblen Gycklarna tillbaka med familjeföreställningen Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen, som handlar om vänskap och att man ska ta hand om varandra. 

Pjäsen spelas utomhus på Upplands Väsby Hembygdsgård första och andra helgen i juni 2023.

Thorbjörn Egner har skrivit manus, Ulf Peder Olrog och Håkan Norlén har översatt den till svenska. Musik av Christian Hartman och Thorbjörn Egner. Regi av Marit Andersson. Rekommenderad ålder från 4-5 år. Föreställningen vara ca 2 timmar inkl. paus. I pausen säljer Upplands Väsby Hembygdsförening fika.

https://gycklarna.nu

Dela detta evenemang

bottom of page