top of page
NEATA-festival 23- 25 sep 2022
NEATA-festival 23- 25 sep 2022

fre 23 sep.

|

Örebro

NEATA-festival 23- 25 sep 2022

North-European Theatre Alliance, NEATA, planerar en kortpjäsfestival i Örebro. På en NEATA-festival är det människor inom amatörteatern i de nordiska och baltiska länderna som samlas. Varje land har möjlighet att skicka varsin spelande grupp till värdlandet.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

23 sep. 2022 10:00 – 25 sep. 2022 15:00

Örebro, Örebro, Sverige

Om evenemanget

North-European Theatre Alliance, NEATA, planerar en kortpjäsfestival i Örebro. På en NEATA-festival är det människor inom amatörteatern i de nordiska och baltiska länderna som samlas. Varje land har möjlighet att skicka varsin spelande grupp till värdlandet. Där spelar man upp sin pjäs och tar del av de andra länderna föreställningar, deltar i workshops och lär sig av likasinnade från andra kulturer. I år kommer NEATA-festivalen vara en kortspelsfestival. 

Vill din grupp medverka med en kortpjäs på max 15 minuter på NEATA-festivalen? Skicka in din intresseanmälan SNARAST. Skicka då också gärna en länk om det är så att pjäsen finns filmad. En uttagningsgrupp kommer sedan att välja ut ett bidrag som får representera Sverige under denna festival. Spelet får inte vara längre än 15 minuter. Intresseanmäl dig genom att maila till anders@atr.nu För mer information kontakta ATRs kansli.

Se hela programmet här!

Dela detta evenemang

bottom of page