top of page
Resor med moster Augusta
Resor med moster Augusta

lör 19 aug.

|

Folkkulturcentrum

Resor med moster Augusta

På sin mammas begravning träffar Henry Pulling moster Augusta som han bara träffat en gång tidigare när han var barn. Augusta tar sig an Henry, hennes enda släktning och mån om att lära känna honom.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

19 aug. 2023 19:00 – 03 sep. 2023 14:00

Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

På sin mammas begravning träffar Henry Pulling moster Augusta som han bara träffat en gång tidigare när han var barn. Augusta tar sig an Henry, hennes enda släktning och mån om att lära känna honom. I och med detta börjar en lång resa som Augusta tar med Henry på. Denna mycket underhållande komedi om den strikte försiktiga Henry och hans totala motsats moster Augusta lyfter frågan, hur ska vi leva våra liv? Som Henry, leva säkert och riskfritt, eller som Augusta, tänja på gränserna och våga lite mera? Välkommen till Resor med Moster Augusta! Regi och bearbetning: JanOle Nordgaard I rollerna: Lilly Sjöblom, Mats Nilsson, Sven- Lennart Wirkander, Lotta Nöjd, Emma Karlsson, Isabel Wiberg

Med start i London reser de till Paris, med Orientexpressen vidare till Istanbul, för att så småningom avsluta resan i Paraguay. Under resans gång får Henry stifta bekantskap med Augustas framför allt manliga bekanta som visar sig ha affärsverksamhet i stora delar av världen. Affärer som är av det mera ljusskygga slaget och Henry träffar en rad färgstarka personer så som en CIA-agent, bankmän och poliser med inte helt rent mjöl i påsen. Augustas liv står i stark kontrast till Henry, 55 år och pensionerad banktjänsteman vars enda intresse är att odla dahlior och som aldrig har rest längre än till engelska kusten.

Speltider: 

Lörd 19/8 kl. 19.00 

Sönd 20/8 kl. 19.00 

Ons 23/8 kl. 19.00 

Tors 24/8 kl. 19.00 

Tors 31/8 kl. 19.00 

Sönd 3/9 kl. 14.00

https://www.folkkulturcentrum.se/

Dela detta evenemang

bottom of page