top of page

Tjäna extrapengar till föreningen

Information från Folkspel till ATR-föreningar:


"Det första ni behöver göra är registrera er hos oss på Folkspel, om ni inte redan är det sedan tidigare. Enklast görs det genom blanketten nedan som ni kan fylla i och maila till mig. Därefter ser vi till så ni blir upplagda, får ett kundnummer och en dedikerad kontaktperson hos oss som hjälper till med beställningar, rutiner med mera.

Vanligtvis tar vi en kontakt per telefon när ni är upplagda och erbjuder ett kortare infomöte via Teams eller telefon för att presentera mer kring våra produkter, försäljningstips, rutiner för beställning, lotthantering, fakturering och så vidare.

Man beställer och säljer de lotter man vill sälja (Bingolotter, Sverigelotter, julkalendrar). Man har full returrätt på osålda produkter och skickar bara tillbaka returerna till oss. Betalning sker i efterhand mot faktura så man behöver inte ligga ute med pengar eller ta några risker att inte få sålt allt med tanke på returrätten. Sin förtjänst behåller föreningen direkt, den är avdragen från fakturan. Från inskickad blankett till färdig registrering tar det bara någon dag så det går snabbt att komma igång med sin försäljning.


Har föreningarna några frågor eller funderingar innan registrering eller bara vill veta mer innan så kan de kontakta Marcus Angelin, marcus.angelin@folkspel.se eller via 0703-381334."Kundregistrering- förening
.pdf
Ladda ner PDF • 181KB

コメント


bottom of page